Nu een huis kopen? Rabobank verwacht in 2021 een prijsstijging van minimaal 8%

Zowel dit jaar als in 2022 zullen de huizenprijzen blijven stijgen. Althans dat zeggen de economen van de Rabobank in hun Kwartaalbericht Woningmarkt van deze week.

Net als in de afgelopen twee jaar zouden de huizenprijzen gewoon door kunnen stijgen dit jaar. Woningtekort en lage rente stuwen de huizenprijzen nog steeds verder op.

In 2020 zagen we nog een +7,8 procent stijging, voor dit jaar voorspelt de Rabo zelfs 8 procent over meer.

Nu een huis kopen?

Gezien de op dit moment nog zeer lage rentes (welke wel steeds meer onder druk komen te staan) adviseren wij mensen die een eigen woning zouden willen kopen, dat dit het juiste moment is.

Onze verwachting voor dit jaar is ook, dat wanneer de Corona pandemie achter de rug is, de huizenprijzen inderdaad nog flink verder zullen stijgen. Pak nu je kans op de huizenmarkt nu het nog redelijk overzichtelijk is.

Sara Sharif M
14/09/2022
Geverifieerd
De hele procedure wordt sneller dat ik verwacht gegaan .
Nick Wijnen
12/09/2022
Geverifieerd
Vakkundig en informatief geadviseerd bij het verkrijgen van mijn eerste hypotheek door Huib. Je wordt vlot geholpen en klantvriendelijk te woord gestaan. Een aanrader!
Sem Ponsen
09/09/2022
Geverifieerd
Via mijn moeder terecht gekomen bij Hypotheek Platform. Als starter weinig verstand van alles wat er komt kijken bij een hypotheek, maar daar heeft Huib mij goed bij geholpen. Een aantal hobbels over moeten gaan voor het regelen van mijn hypotheek, maar het is Huib & zijn team gelukt! Uitstekend, vakkundig en snel geholpen. Goed & laagdrempelig contact gehad, geen vraag was te veel.
Vangi Tjoe
07/09/2022
Geverifieerd
Snelle service en contact is laagdrempelig. Frank is vriendelijk en handelt snel. Ik ben 8 jaar geleden ook via hypotheekplatform geholpen, toen ook een goede ervaring gehad en nu weer.
Peter Dennig
29/08/2022
Geverifieerd
Wat een fantastische service! Wij hebben een kundig en adequaat advies gekregen van Frank betreft de aankoop van ons nieuwe huis. Hij heeft enorm snel zaken voor ons geregeld, waardoor wij ons droomhuis konden kopen.
ramesh Mangrey
25/08/2022
Geverifieerd
Uitstekend & vakkundig geholpen door Huib. alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Ze gaan altijd voor de beste optie voor hun cliënten. Klantvriendelijk (100% aanrader om je hypotheek hier te regelen). Super tevreden!!!!
Bryan van Kampen
25/08/2022
Geverifieerd
Snelle goede service! Helpt met de gehele aankoop van een woning en neemt alle eventuele zorgen weg. Snel geregeld, goed resultaat!
Michaela Lavrenčiková
25/08/2022
Geverifieerd
Snel geregeld, heel lief en alles afgehandelt met respect.
Wouter den Boer
12/08/2022
Geverifieerd
Uitstekend en vakkundig geholpen door Huib, alles wordt heel duidelijk uitgelegd en al vragen worden direct beantwoord. Super tevreden!