Koopregelingen

Betaalbaarheid en veiligheid voor de woningkoper

Woningcorporaties en andere verkopende organisaties vaak woningen samen met een (gunstige) koopregeling. Daarmee kunnen ook starters en lagere inkomens een eigen woning kopen.

Koopregelingen zorgen ervoor dat je maandelijkse lasten lager worden, je ook met een lager inkomen een (hogere) hypotheek kan krijgen of zorgen voor een stukje veiligheid. Sommige regelingen combineren bovenstaande regelingen in een product. Daarnaast kunnen ook je ouders of familie een rol spelen en dat kan een aardig (fiscaal) voordeel opleveren.

We hebben de belangrijkste regelingen even op een rijtje gezet:

Koopgarant

Kopen met korting en terugkoopgarantie
Koopcomfort
Kopen met terugkoopgarantie
Koopstart
Kopen met korting
Startersrentegeling
Lagere maandlasten en een hogere hypotheek
Garantstelling
Iemand anders staat mede-garant

Een aantal regelingen bestaan niet meer of worden nauwelijks nog aangeboden. De zgn. Koopsubsidie is stopgezet en als gevolg daarvan wordt de Starterslening nog maar door zeer weinig gemeenten aangeboden.

Ishika
07/11/2022
Aan te raden hypotheek adviseur. Goed en deskundig advies en zaken worden snel geregeld. Onze adviseur was: Huib Heijdra. Prettig en vlot contact en wij zijn erg tevreden!
Elżbieta Czeleń
03/11/2022
Mijn man en ik zijn tevreden over de diensten van dit bedrijf. Altijd snelle reactie en duidelijke antwoorden. Erg aardige mensen!
Megan Van G.
28/10/2022
Binnen 2 weken een nieuwe woning gevonden in Rotterdam! Zonder de hulp van Frank Jansen was dit niet gelukt. HypotheekPlatform zou ik iedereen aanbevelen. Onafhankelijk advies, vlotte en heldere communicatie (goede bereikbaar) en er wordt aangesloten bij jouw persoonlijke situatie. Alles van A tot Z tot in de puntjes geregeld. Hartelijk dank!
Romano
24/10/2022
Snelle en deskundige dienstverlening. Zeer tevreden!
Trudy Kamp-Zilverschoon
20/10/2022
Toen mijn zoon een woning kreeg toegewezen kreeg via Woonbron en ons geadviseerd werd contact op te nemen met Hypotheek platform om de hypotheek te gaan aanvragen hebben wij daar geen moment spijt van gehad . Werden netjes en vriendelijk te woord gestaan via mail en telefonisch contact ging allemaal vlotjes met goede adviezen. Dus zeker een aanrader. Wij bedanken de medewerkers hierbij voor hun geduld en medewerking . 💐👍
Berat tan
19/10/2022
Zeer tevreden over Huib en zijn team! Erg goed geholpen en altijd goed te woord gestaan. Geen vraag is teveel. Hartelijk dank meneer huib!!!!!!!
Reshmie Shantusa
12/10/2022
Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een onafhankelijk en betrouwbaar hypotheekadvies. Onze adviseur(Huib Heijdra)van Hypotheek platform heeft ons op een ontzettend transparante manier met alles geholpen, en heeft ons voorzien van goed advies op maat. Het grootste voordeel vonden wij dat je niet voor alles langs hoeft te komen, maar dat je veel zelf online kan/moet doen. Dit scheelt heel veel tijd. De communicatie per mail/telefoon met onze adviseur verliep top
M K
10/10/2022
Snel, duidelijk, en in één keer goed geregeld. Huib staat in de startblokken om je te helpen. Wat wil je nog meer?