Titel “Erkend Hypotheekadviseur” mag blijven

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur heeft besloten dat je als Erkend Hypotheekadviseur tot 2020 nog deze titel kunt behouden.

De stichting wilde de naam dit jaar veranderen naar Erkend Financieel adviseur. Maar de stichting erkend nu dat de naam Erkend Hypotheekadviseur “in sommige gevallen” beter aansluit bij de huidige markt en de vraag van klanten.

Erkend Financieel Adviseur
Vanaf begin dit jaar zijn alle SEH-leden Erkend Financieel Adviseur en ontvangen zij hiervoor -mits ze aan alle eisen voldoen- het bijbehorende certificaat. Dit is in 2014 door de SEH besloten om in te spelen op de markt, die zou vragen om uitgebreider advies.

Klachten van adviseurs
Maar SEH heeft na dit besluit meerdere klachten ontvangen van adviseurs. Meerdere hypotheekadviseurs uit Rotterdam, Amsterdam, Amstelveen en andere plekken in Nederland hebben laten weten dat ze het jammer vinden dat de naam veranderd. Daarom heeft het bestuur om de titel tot 2020 te behouden.

Wij zijn blij dat SEH deze keuze heeft genomen. We blijven graag onze titel Erkend Hypotheekadviseur dragen. Neem contact met ons op voor 100% onafhankelijke hypotheekadvies. Dat kan in Rotterdam, Dordrecht, Delft, of Amsterdam/Amstelveen.

Menu