Startersleningen en Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Even was er sprake van dat startersleningen niet meer gebruikt konden worden in 2013 omdat men verplicht is om direct met het aflossen te beginnen. Bij een starterslening gebeurde dit pas een jaar later. Dit is inmiddels aangepast zodat ook in 2013 gebruik kan worden gemaakt van de starterslening.

Bestaande spaar- en aflossingsvrije hypotheken met een Nationale Hypotheekgarantie (NHG) kunnen gewoon worden meegenomen naar een volgende woning zonder dat men dan verplicht wordt om annuïtair of lineair af te lossen. Ook bestaande spaar- en aflossingsvrije hypotheken zonder NHG kunnen bij een verhuizing worden omgezet naar een NHG-hypotheek.

De maximale hoogte van een hypotheek met NHG, nu nog €320.000 inclusief alle bijkomende kosten, wordt in 2013 verlaagd naar €290.000 en naar €265.000 in 2014.

6. Verlaging hypotheekrenteaftrek
Met ingang van 2014 wordt de hypotheekrenteaftrek jaarlijks met een ½ procent verlaagd totdat het tarief in de 3e belastingschijf wordt bereikt. Het hoogste tarief is nu de 4e schijf met 52%. Vanaf 2014 kunt u dus daar jaarlijks een ½ procent minder vanaf trekken totdat de 3e schijf is bereikt (momenteel 42%).

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Sabine Brem
28/11/2023
Fijne, goedlachse, vriendelijke man. Frank bedankt voor je hulp!
Martijn
28/11/2023
Professioneel en zeer snel geholpen met een zeer goed bod.
Mike
19/11/2023
Een ontzettend prettige ervaring gehad om met Frank te mogen werken. Er is goed geluisterd naar de wensen die ik had uitgesproken. Ik kan dan ook zeker hypotheek platform aanbevelen!
Kristina Majercikova
04/10/2023
Heel veel dank voor de service en het advies van Frank Jansen van Hypotheek Platform! Terwijl wij op vakantie waren, heeft Frank alles van A tot Z voor ons geregeld. Dankzij Frank hebben wij twee dagen geleden de sleutels van ons nieuwe appartement in ontvangst kunnen nemen. Dankjewel!
Petra Nickel
25/09/2023
Hypotheek Platform is waanzinnig ,top bedrijf wij zijn hier al een aantal jaren hun klanten hebben kontakt met Frank Jansen! Dit zouden 10 gouden sterren moeten zijn! Wat is deze man goud waard ,wat hij voor ons betekend is veel, de menselijkheid,de steun, morele support, ontzorgen maar vooral ons DROOMHUIS voor ons voor elkaar kunnen krijgen. Het hele traject heeft hij stap voor stap gedaan we hebben gebelt geappt ,er waren spannende momenten verschillende emoties, en daar was Frank weer die je gerust stelde : het komt goed lieverds ! En ja hoor het kwam goed , hij kreeg het voor elkaar ons droomhuis , en eerlijk wij hadden met dit hele traject geen zorgen Frank had alles overzichtelijk .Je voelt je mens en behandeld als mens met niets er tussen je staat aan de zelfde kant zo fijn gevoel je voelt ge 1 en met een prachtig team die moeten we ook zeker noemen daar mogen ze ook trots op zijn !! Wij blijven bij hypotheek Platform want deze saamhorigheid is zeldzaam en daar zijn zij erg zuinig op en merk je in de omgang met hun klantentevredenheid. Ze zijn kanjers: en Frank Jansen JIJ bent een Topper (hart van Goud)
Kees Nickel
25/09/2023
Hypotheek platform/Frank Jansen is een waanzinnige adviseur en deze score zouden 10 sterren moeten zijn, wat deze man voor ons betekend is goud waard, op het moment dat wij ons droomhuis tegen kwamen en dit met Frank gingen bespreken heeft hij zich 10000%ingezet voor ons droomhuis, elke stap bewandeld en gezorgd dat wij ons droomhuis kregen, ondanks dat wij wel eens in de stress schoten wist Frank ons weer gerust te stellen, hoe spannend het ook was voor allemaal het lukte Frank!Frank had alles overzichtelijk en wij geen zorgen en belde en appte, er waren emoties en er wordt gelachen we waren mensen voor elkaar waar in een bedrijf kom je deze saamhorigheid nog tegen ??Nou wij weten dat wel bij Hypotheek Platform:zo ook het hele team ! Ook in persoonlijk gesprek met Frank alle vragen die we hadden alles is bespreekbaar en Frank leid je de juiste weg ,nogmaals een kanjer van een man ,adviseur met een hart van goud en weet wat hij doet is er voor jou als mens! , belevingsgericht, een steun en toeverlaat in een mooi en spannend traject van begin tot eind,
Brigitte Bosman
22/09/2023
Fijne ervaring en goede service bij hypotheek platform.
Cicely Verstraten
14/09/2023
Voor de derde keer super goed geholpen! Fijne mensen!