Redenen om over te sluiten:

 1. Met stip op 1: lagere maandlasten en/of rente
 2. De huidige lage rente vastzetten voor een langere tijd
 3. Rentevast periode loopt af en het verlengingsvoorstel is onaantrekkelijk
 4. Je wilt af van die dure beleggings/woekerpolis
 5. Te dure overlijdensrisicopolis (deze kan evt. ook los worden vervangen)
 6. Meer zekerheid over de aflossing
 7. Je hebt verbouwingsplannen
 8. Een krediet of persoonlijk lening inlossen tegen lagere maandlasten

Er zijn genoeg reden om in ieder geval naar jouw hypotheek te kijken.
Want wist je dat:

 • De maandlasten vaak een stuk lager kunnen?
 • Bij afloop van de rentevastperiode je vrijwel altijd een verlengingsvoorstel krijgt wat duurder is dan de gangbare markttarieven?
 • Veel kapitaalverzekeringen en beleggingspolissen hebben hoge kosten en/of halen nooit het beloofde rendement. De kans is groot dat je aan het eind met een restschuld blijft zitten.
 • Overlijdensrisicoverzekeringen de afgelopen tijd zeer sterk in premie zijn gedaald?
 • De hypotheekrente nog maar maximaal 30 jaar aftrekbaar is? Als je niets aflost wordt bruto na 30 jar netto. Je mag de rente immers niet meer aftrekken.
 • Voor kredieten en persoonlijke leningen (en ook creditcard schulden) vaak een zeer hoge rente betaalt tot wel 15%? Door deze om te zetten naar jouw hypotheek betaal je in ieder geval een stuk minder rente.
Hadassa
13/04/2022
Geverifieerd
Blij met de goede service van Hypotheekplatform! Snel, kundig en vriendelijk. Aanrader!
damian
15/03/2022
Geverifieerd
Complimenten naar Huib voor de hulp gedurende het hele traject. Als starter had ik vrij weinig verstand van alles wat komt kijken bij een hypotheek. Gelukkig is mij alles goed uitgelegd!
michelle nijhoff
15/03/2022
Geverifieerd
super goed geholpen met mijn eerste hypotheek! Alles word duidelijk uitgelegd en alle beloftes worden netjes nagekomen. super bedankt! Na een aantal maandjes nu in mijn nieuwe woning ben ik jullie enorm dankbaar jullie hebben echt top werk geleverd en ook super blij met de rente die berekend is echt fijn. Een echte aanrader om je hypotheek rond je huis te krijgen ze houden je altijd op de hoogte met alles en als je vragen hebt helpen ze je graag!
Saadet Dere
10/03/2022
Geverifieerd
Meneer Frank is een top adviseur, hij heeft ons geholpen met de belastingaanvraag. Vriendelijk en openhartig. Dankuwel!
Tim Veldhuis
07/03/2022
Geverifieerd
Frank heeft ons fijn, gemakkelijk en snel geholpen bij onze hypotheekkeuze en als extraatje gratis met de belastingaangifte het jaar erna. Erg fijn! Bedankt!
Leo Visser
02/03/2022
Geverifieerd
Zeker aan te bevelen, goede communicatie van Frank en andere teamleden, je word nog als mens behandeld, vriendelijke en lieve mensen. Deze ervaring al 2 x meegemaakt bij Hypotheek Platform Leo en Martienie Visser
Annemarie
01/03/2022
Geverifieerd
Hypotheekplatform is een heldere, transparante en laagdrempelig hypotheek adviseur die met je meedenkt. Daarom nu ook voor de tweede keer gekozen voor hypotheekplatform. Frank heeft plezier in zijn werk en wilt zijn klanten ook echt helpen. Geen vraag is teveel en alle twijfels worden waar nodig uit de lucht geholpen. Dus als het nu voor een eerste hypotheek, oversluiting of tweede hypotheek is, zou ik hypotheekplatform aanraden.
Michael Luiten
22/02/2022
Geverifieerd
Voor de 2de maal mijn Hypotheek afgesloten bij Frank, duidelijk, recht door zee en een goede service! Zeker aan te bevelen.
Menu