Droomkoppel vindt Droom Hypotheek in Rotterdam

Droomkoppel met een droom Hypotheekadvies!

Gedreven, ambitieus en knap. Wat een droomkoppel vormt dit duo!

Jeroen (26) en Noëlle (22) leerde elkaar 2 jaar geleden kennen en vielen samen als een blok voor hun nieuwe eengezinswoning in Hellevoetsluis.

Noëlle maakt een ongelooflijk drukke tijd door op haar werk. Zij werkt namelijk als verpleegkundige in het St. Franciscus Gasthuis te Rotterdam. Wij hebben ontzettend veel respect voor Noëlle en haar collega’s in de zorg die zich iedere dag inzetten om het Corona virus onder controle te krijgen. Petje af!

Jeroen is een echte creatieveling. Voor de Corona crisis was Jeroen met zijn bedrijf veelal aan het filmen op grote dance festivals, o.a. op Tomorrowland. Tegenwoordig maken hij en zijn team vooral professionele video’s voor diverse bedrijven in verschillende branches.

Ondanks alle drukte en hectiek, werden zij deze maand trotse huiseigenaren en namen zij ook nog eens de moeite om ons deze geweldige video toe te sturen. Uiteraard gemaakt door Jeroen himself. Super bedankt! Wij wensen dit prachtige koppel ontzettend veel liefde en geluk toe, in hun nieuwe paleisje.

 

Menu