Hypotheekadviseur Dordrecht

HypotheekPlatform Dordrecht verzorgt voor jou de beste hypotheek tegen de laagste lasten in de regio Dordrecht/Zwijndrecht/Papendrecht. Wij zijn 100% onafhankelijk en geven deskundig en betrouwbaar hypotheekadvies.

Je bent bij ons in Dordrecht van harte welkom voor een vrijblijvend hypotheek advies. Tevens bieden wij de mogelijkheid om bij je thuis in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht e.o. te adviseren. Onze Erkend hypotheekadviseurs hebben een grondige kennis van hypotheken, financiële planning, fiscale regels en risico afdekking en zijn gespecialiseerd in starters en doorstromers. Daarnaast hebben we een aantal voordelige arrangementen voor koopwoningen van woningcorporaties zoals Woonbron Dordrecht, nieuwbouwwoningen en koopwoningen in de Dordrechtse wijken Sterrenburg, Dubbeldam, Stadspolders, Wielwijk, Crabbehof, Oud Krispijn, Nieuw Krispijn en Mildenburg.

Wat kan je van ons verwachten?
Als 100% onafhankelijke Dordtse hypotheekadviseur kunnen wij elke geldverstrekker of bank adviseren. Jouw belang staat altijd voorop. We hanteren zeer lage tarieven en verwerken je hypotheek snel, deskundig en betrouwbaar. Je bent dus altijd verzekerd van het beste advies tegen de laagste lasten, volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Een eerste hypotheekadvies afspraak is altijd gratis en verplicht je tot niets.
Meer weten? Maak een gratis afspraak met een van onze Erkend Hypotheekadviseurs voor de regio Dordrecht.

Contactgegevens voor onafhankelijk hypotheekadvies Dordrecht

Parkeren kan op het parkeerterrein van het gebouw, daar hebben we een plekje voor je gereserveerd. Als je je even aanmeldt via de intercom, doen wij de slagboom open. Het gebouw ligt recht tegenover het station en bushaltes en is dus goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Hypotheek en koopwoning nieuws Dordrecht

Duurste woning van Dordrecht staat voor 2,6 miljoen euro te koop
Een bekende Nederlander zet zijn woning, het West-Indisch huis aan de Wijnstraat en het aangrenzende en bijbehorende woonhuis aan de Kuipershaven, te koop voor 2,6 miljoen euro. Het pand werd in 1735 gebouwd door een rijke suikerhandelaar en is door de huidige eigenaar in oorspronkelijke staat hersteld. Aanbiedingen om het pand om te bouwen naar 4 tot 6 appartementen heeft hij dan ook van de hand gewezen. http://bit.ly/2lQYTpj

Dit zijn de duurste woningen van Dordrecht
Een overzicht van de 5 duurste koopwoningen in Dordrecht. Prijzen starten bij €1.275.000. Lees verder op bit.ly/2lCyrxj

Menu