Hypotheekadvieseur Delft

HypotheekPlatform Delft verzorgt voor jou de beste hypotheek tegen de laagste lasten in de regio Delft/Delfgauw/Den Hoorn. Wij zijn 100% onafhankelijk en geven deskundig en betrouwbaar hypotheekadvies.

Je bent bij ons in Delft van harte welkom voor een vrijblijvend hypotheek advies. Tevens bieden wij de mogelijkheid om bij je thuis in Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Rijswijk, Wateringen, Kwintsheul, Nootdorp, Ypenburg, Schipluiden e.o. te adviseren. Onze Erkend hypotheekadviseurs hebben een grondige kennis van hypotheken, financiële planning, fiscale regels en risico afdekking en zijn gespecialiseerd in starters en doorstromers. Daarnaast hebben we een aantal voordelige arrangementen voor koopwoningen van woningcorporaties zoals Woonbron Delft en nieuwbouwwoningen.

Wat kan je van ons verwachten?
Als 100% onafhankelijke Delftse hypotheekadviseur kunnen wij elke geldverstrekker of bank adviseren. Jouw belang staat altijd voorop. We hanteren zeer lage tarieven en verwerken je hypotheek snel, deskundig en betrouwbaar. Je bent dus altijd verzekerd van het beste advies tegen de laagste lasten, volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Een eerste hypotheekadvies afspraak is altijd gratis en verplicht je tot niets.
Meer weten? Maak een gratis afspraak met een van onze Erkend Hypotheekadviseurs voor de regio Delft.

Koopwoning en hypotheek nieuws Delft

De duurste en goedkoopste huizen in Delft 2016
Delft is een van de mooiste steden van Nederland. In 2016 zijn er 1239 objecten verkocht. Dat kan een woning of een appartement zijn maar ook een garage of parkeerplaats. De duurste woning is een herenboerderij van €1.495.000. De goedkoopste een “te renoveren starterwoning” van 28m2 voor €59.000. Een overzicht van de in 2016 de duurste en goedkoopste huizen in Delft vind je hier: http://bit.ly/2lCwrVM

Nieuwbouw koopwoningen in Delft: DelftsHart
In Delfsthart, gelegen aan de westkant van Delft nabij Den Hoorn, worden 38 twee-onder-een-kapwoningen en 12 royale eengezinswoningen ontwikkeld. Delfshart is groen van opzet met een hof, bomen en zelfs een recreatieplas.

Er worden in totaal 50 nieuwbouwwoningen ontwikkeld waarvan de eerste fase, met 28 koopwoningen, zo goed als uitverkocht is. In november 2016 is de 2e fase gestart met 12 twee-onder-een-kap woningen en 6 rijwoningen.

Patrick Nieuwenburg
01/06/2021
Geverifieerde
Huib Heijdra heeft ons goed advies gegeven en het ons duidelijk uit kunnen leggen. We hebben een mooie hypotheek af kunnen sluiten. Toppers.
Gongyao Zheng
01/06/2021
Geverifieerde
We hebben een bijzondere situatie die niet vaak voorkomt. Huib denkt erg mee met onze situatie, het is uiteindelijk goed gelukt om hypotheek te krijgen op onze droomwoning.
RowLowNL (Toxicat3d)
28/05/2021
Geverifieerde
Contact met Huijb Heidra, een fijne man en iemand die zich aan zijn afspraken houd en moeite voor je doet, fijn om mee te praten. Ik zeg aanrader!
Sanjay Sanjay
27/05/2021
Geverifieerde
Vriendelijk, helder verhaal, duidelijke uitleg en gaat geen vraag uit de weg. Bedankt!
Kelly Wolthuis
26/05/2021
Geverifieerde
Heldere communicatie, snelle service en er word goed meegedacht. bedankt voor de goede afwerking.
Burcu Serali
25/05/2021
Geverifieerde
vriendelijke personelen en behulpzaam met alles in orde te krijgen! heel erg blij mee!!
N.A. Ghoerai
25/05/2021
Geverifieerde
Eerste keer was in 2014 dat ik op gesprek ben geweest bij Frank. Sindsdien er vaker langs geweest. Met Frank heb ik goed kunnen sparren over mijn hypotheek, waardoor ik weet waar ik aan toe ben. En als ik vragen heb, weet ik dat een appje geen probleem is. Word er erg vlot geholpen en snel knopen doorgehakt. Vorige week voor een gesprek geweest voor het eventueel oversluiten van mijn hypotheek. In een half uur wist ik waar ik aan toe was en vandaag alles definitief gemaakt en in 20 minuten stond ik weer buiten met een goed gevoel. In het kort: Snel, zeer deskundig, duidelijk, straight to the point(vind ik erg prettig) en Frank denkt met je mee.
Melanie
20/05/2021
Geverifieerde
Nadat mijn partner en ik een prachtig huis op het oog hadden, waren we op korte termijn op zoek naar een goede hypotheek adviseur. Een vriendin van ons gaf het advies om een afspraak te maken bij Hypotheek Platform. Gelukkig konden we snel terecht! Frank Jansen heeft ons op zeer deskundige en professionele wijze geholpen! Binnen no time lag er een voorstel op tafel. Dank aan heel het team van Hypotheek Platform die ons op zeer leuke wijze hebben geholpen. Liefs, Melanie
Gerben
20/05/2021
Geverifieerde
Door het deskundige advies en de snelle aanpak van Frank Jansen van Hypotheek Platform konden wij ons droomhuis kopen. Binnen twee weken was alles geregeld! Frank beloofde ons dat het goed zou komen en stelde ons direct gerust. Heel fijn als je adviseur dat vertrouwen kan geven in deze chaos van een huizenmarkt. Dikke pluim voor alle medewerkers van Hypotheek platform. Bedankt!
Carmen Fonseca
20/05/2021
Geverifieerde
Deze week de hypotheek bij Frank en het bedrijf HypotheekPlatform kunnen regelen. Hoewel het niet met een eerdere hypotheekadviseur lukte, leek Frank voor mij het onmogelijke kunnen doen. Frank heeft me meteen gerustgesteld dat het zou lukken om een hypotheek te krijgen en dat alles goed zou komen, met een mooie gunstige hypotheek. En hij heeft precies geleverd wat hij zei dat hij zou leveren. En daarom kan ik binnenkort mijn eerste huisje in. Ik zou zeker weer bij Frank terugkomen. Een heerlijk goed gevoel en een snelle afhandeling. Dat wilt iedereen.
Menu