Hypotheekadvieseur Delft

HypotheekPlatform Delft verzorgt voor jou de beste hypotheek tegen de laagste lasten in de regio Delft/Delfgauw/Den Hoorn. Wij zijn 100% onafhankelijk en geven deskundig en betrouwbaar hypotheekadvies.

Je bent bij ons in Delft van harte welkom voor een vrijblijvend hypotheek advies. Tevens bieden wij de mogelijkheid om bij je thuis in Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Rijswijk, Wateringen, Kwintsheul, Nootdorp, Ypenburg, Schipluiden e.o. te adviseren. Onze Erkend hypotheekadviseurs hebben een grondige kennis van hypotheken, financiële planning, fiscale regels en risico afdekking en zijn gespecialiseerd in starters en doorstromers. Daarnaast hebben we een aantal voordelige arrangementen voor koopwoningen van woningcorporaties zoals Woonbron Delft en nieuwbouwwoningen.

Wat kan je van ons verwachten?
Als 100% onafhankelijke Delftse hypotheekadviseur kunnen wij elke geldverstrekker of bank adviseren. Jouw belang staat altijd voorop. We hanteren zeer lage tarieven en verwerken je hypotheek snel, deskundig en betrouwbaar. Je bent dus altijd verzekerd van het beste advies tegen de laagste lasten, volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Een eerste hypotheekadvies afspraak is altijd gratis en verplicht je tot niets.
Meer weten? Maak een gratis afspraak met een van onze Erkend Hypotheekadviseurs voor de regio Delft.

Koopwoning en hypotheek nieuws Delft

De duurste en goedkoopste huizen in Delft 2016
Delft is een van de mooiste steden van Nederland. In 2016 zijn er 1239 objecten verkocht. Dat kan een woning of een appartement zijn maar ook een garage of parkeerplaats. De duurste woning is een herenboerderij van €1.495.000. De goedkoopste een “te renoveren starterwoning” van 28m2 voor €59.000. Een overzicht van de in 2016 de duurste en goedkoopste huizen in Delft vind je hier: http://bit.ly/2lCwrVM

Nieuwbouw koopwoningen in Delft: DelftsHart
In Delfsthart, gelegen aan de westkant van Delft nabij Den Hoorn, worden 38 twee-onder-een-kapwoningen en 12 royale eengezinswoningen ontwikkeld. Delfshart is groen van opzet met een hof, bomen en zelfs een recreatieplas.

Er worden in totaal 50 nieuwbouwwoningen ontwikkeld waarvan de eerste fase, met 28 koopwoningen, zo goed als uitverkocht is. In november 2016 is de 2e fase gestart met 12 twee-onder-een-kap woningen en 6 rijwoningen.

Sabine Brem
28/11/2023
Fijne, goedlachse, vriendelijke man. Frank bedankt voor je hulp!
Martijn
28/11/2023
Professioneel en zeer snel geholpen met een zeer goed bod.
Mike
19/11/2023
Een ontzettend prettige ervaring gehad om met Frank te mogen werken. Er is goed geluisterd naar de wensen die ik had uitgesproken. Ik kan dan ook zeker hypotheek platform aanbevelen!
Kristina Majercikova
04/10/2023
Heel veel dank voor de service en het advies van Frank Jansen van Hypotheek Platform! Terwijl wij op vakantie waren, heeft Frank alles van A tot Z voor ons geregeld. Dankzij Frank hebben wij twee dagen geleden de sleutels van ons nieuwe appartement in ontvangst kunnen nemen. Dankjewel!
Petra Nickel
25/09/2023
Hypotheek Platform is waanzinnig ,top bedrijf wij zijn hier al een aantal jaren hun klanten hebben kontakt met Frank Jansen! Dit zouden 10 gouden sterren moeten zijn! Wat is deze man goud waard ,wat hij voor ons betekend is veel, de menselijkheid,de steun, morele support, ontzorgen maar vooral ons DROOMHUIS voor ons voor elkaar kunnen krijgen. Het hele traject heeft hij stap voor stap gedaan we hebben gebelt geappt ,er waren spannende momenten verschillende emoties, en daar was Frank weer die je gerust stelde : het komt goed lieverds ! En ja hoor het kwam goed , hij kreeg het voor elkaar ons droomhuis , en eerlijk wij hadden met dit hele traject geen zorgen Frank had alles overzichtelijk .Je voelt je mens en behandeld als mens met niets er tussen je staat aan de zelfde kant zo fijn gevoel je voelt ge 1 en met een prachtig team die moeten we ook zeker noemen daar mogen ze ook trots op zijn !! Wij blijven bij hypotheek Platform want deze saamhorigheid is zeldzaam en daar zijn zij erg zuinig op en merk je in de omgang met hun klantentevredenheid. Ze zijn kanjers: en Frank Jansen JIJ bent een Topper (hart van Goud)
Kees Nickel
25/09/2023
Hypotheek platform/Frank Jansen is een waanzinnige adviseur en deze score zouden 10 sterren moeten zijn, wat deze man voor ons betekend is goud waard, op het moment dat wij ons droomhuis tegen kwamen en dit met Frank gingen bespreken heeft hij zich 10000%ingezet voor ons droomhuis, elke stap bewandeld en gezorgd dat wij ons droomhuis kregen, ondanks dat wij wel eens in de stress schoten wist Frank ons weer gerust te stellen, hoe spannend het ook was voor allemaal het lukte Frank!Frank had alles overzichtelijk en wij geen zorgen en belde en appte, er waren emoties en er wordt gelachen we waren mensen voor elkaar waar in een bedrijf kom je deze saamhorigheid nog tegen ??Nou wij weten dat wel bij Hypotheek Platform:zo ook het hele team ! Ook in persoonlijk gesprek met Frank alle vragen die we hadden alles is bespreekbaar en Frank leid je de juiste weg ,nogmaals een kanjer van een man ,adviseur met een hart van goud en weet wat hij doet is er voor jou als mens! , belevingsgericht, een steun en toeverlaat in een mooi en spannend traject van begin tot eind,
Brigitte Bosman
22/09/2023
Fijne ervaring en goede service bij hypotheek platform.
Cicely Verstraten
14/09/2023
Voor de derde keer super goed geholpen! Fijne mensen!