Hypotheekadvieseur Delft

HypotheekPlatform Delft verzorgt voor jou de beste hypotheek tegen de laagste lasten in de regio Delft/Delfgauw/Den Hoorn. Wij zijn 100% onafhankelijk en geven deskundig en betrouwbaar hypotheekadvies.

Je bent bij ons in Delft van harte welkom voor een vrijblijvend hypotheek advies. Tevens bieden wij de mogelijkheid om bij je thuis in Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Rijswijk, Wateringen, Kwintsheul, Nootdorp, Ypenburg, Schipluiden e.o. te adviseren. Onze Erkend hypotheekadviseurs hebben een grondige kennis van hypotheken, financiële planning, fiscale regels en risico afdekking en zijn gespecialiseerd in starters en doorstromers. Daarnaast hebben we een aantal voordelige arrangementen voor koopwoningen van woningcorporaties zoals Woonbron Delft en nieuwbouwwoningen.

Wat kan je van ons verwachten?
Als 100% onafhankelijke Delftse hypotheekadviseur kunnen wij elke geldverstrekker of bank adviseren. Jouw belang staat altijd voorop. We hanteren zeer lage tarieven en verwerken je hypotheek snel, deskundig en betrouwbaar. Je bent dus altijd verzekerd van het beste advies tegen de laagste lasten, volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Een eerste hypotheekadvies afspraak is altijd gratis en verplicht je tot niets.
Meer weten? Maak een gratis afspraak met een van onze Erkend Hypotheekadviseurs voor de regio Delft.

Koopwoning en hypotheek nieuws Delft

De duurste en goedkoopste huizen in Delft 2016
Delft is een van de mooiste steden van Nederland. In 2016 zijn er 1239 objecten verkocht. Dat kan een woning of een appartement zijn maar ook een garage of parkeerplaats. De duurste woning is een herenboerderij van €1.495.000. De goedkoopste een “te renoveren starterwoning” van 28m2 voor €59.000. Een overzicht van de in 2016 de duurste en goedkoopste huizen in Delft vind je hier: http://bit.ly/2lCwrVM

Nieuwbouw koopwoningen in Delft: DelftsHart
In Delfsthart, gelegen aan de westkant van Delft nabij Den Hoorn, worden 38 twee-onder-een-kapwoningen en 12 royale eengezinswoningen ontwikkeld. Delfshart is groen van opzet met een hof, bomen en zelfs een recreatieplas.

Er worden in totaal 50 nieuwbouwwoningen ontwikkeld waarvan de eerste fase, met 28 koopwoningen, zo goed als uitverkocht is. In november 2016 is de 2e fase gestart met 12 twee-onder-een-kap woningen en 6 rijwoningen.

Menu