Havensteder

Havensteder woningen

Havensteder verkoopt via diverse makelaars betaalbare woningen en appartementen in Rotterdam, Spijkenisse, Dordrecht en Delft. Van eengezinswoning met tuin tot appartement met uitzicht op het water. Vaak worden deze woningen met korting aangeboden en/of met gunstige voorwaarden.

Havensteder biedt woningen met verschillende koopregelingen aan zoals de Startersrenteregeling waar bij 20% van de rente wordt voorgeschoten, Koopgarant met 15% korting en gegarandeerde terugkoop of “gewoon” 10% korting op de getaxeerde woningwaarde. Hierdoor wordt een koopwoning ook bereikbaar voor een starter met een lager inkomen en biedt het de koper veel zekerheid.

Havensteder hypotheek
HypotheekPlatform is de hypotheekspecialist voor Havensteder woningen. We zijn 100% onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar. Met je hypotheek helpen we je snel van A tot Z, nemen al het werk uit handen en zorgen ervoor dat je ongestoord en tegen de laagste lasten kan wonen. Daarnaast weten we alles van Koopgarant en Koopcomfort en hebben daar een aantal zeer voordelige hypotheek-arrangementen voor!

Meer weten?

Menu